У Чернігові обговорили актуальні питання підприємницької діяльності

20 жовтня 2021

Заступник начальника відділу з питань додержання законодавства про працю та аналітичного забезпечення Управління Держпраці у Чернігівській області Дмитро Козлов взяв участь у семінарі з питань ведення підприємницької діяльності за темою: «Актуальні питання сьогодення для бізнесу: нововведення в земельному, податковому та трудовому законодавстві», який проводився Регіональним фондом підтримки підприємництва по Чернігівській області спільно з Агенцією регіонального розвитку Чернігівської області.

Дмитро Козлов розповів учасникам заходу про результати перевірок суб’єктів господарювання, які проводилися з 01 липня 2021 року на виконання Національного плану спільних дій щодо зниження рівня незадекларованої праці на 2021 рік. Для присутніх за заході представників МСП були надані деякі роз’яснення щодо дотримання трудового законодавства, опрацьовані типові порушення, виявлені під час перевірок діяльності МСП спеціалістами Управління Держпраці у Чернігівській області.

Також під час семінару обговорювалися можливості одноразового добровільного декларування, оформлення права на земельну ділянку та низка інших актуальних на сьогодні для представників малого і середнього бізнесу питань.